Ξεκινά από την Κυριακή η Νήσος Εύβοια Regattα

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 8 Αυγούστου 2020. Η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020” διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και το ΣΑΜΕΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο αγώνας ξεκινά από την πόλη της Χαλκίδας. Στις δύο γέφυρες θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Παράκτια ιστιοδρομία, απόστασης 25 NM στις 2 Αυγούστου. Η δεύτερη παράκτια ιστιοδρομία απόστασης 35 NM, θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου. Περιλαμβάνει βαθμολογική πόρτα και ο τερματισμός των σκαφών θα είναι στον όρμο Καράβου Αλιβερίου.

Ο τερματισμός της 3ης Παράκτιας Ιστιοδρομίας απόστασης 30 NM, θα είναι στις 5 Αυγούστου στον Όρμο Αλμυροποτάμου. Ενώ το Σάββατο 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί Inshore Ιστιοδρομία στον Όρμο Καρύστου απόστασης 15 NM.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

• Το ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρες 10:00-12:00 και 19:00-21:00 στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας ΚΑΙ στα πλαίσια της διοργάνωσης του Ιστιοπλοϊκού αγώνα «ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση των διοργανωτών και των συνδιοργανωτών, για την υποδοχή των πληρωμάτων και την παράδοση υλικού.
• Tην Κυριακή και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί στο «Stavento» η τελετή έναρξης του ιστιοπλοϊκού αγώνα με τίτλο «ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *