Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου

Your brand is the

HERO.

Let us tell its

STORY.

SM01A

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να διαφημιστείτε μαζί μας. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προβάλετε την επιχείρησή σας στο Ενάλιον.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Ενάλιον είναι η πρώτη ιστοσελίδα στην Ελλάδα που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό που αγαπά και χαίρεται να απολαμβάνει τη θάλασσα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Από τον θαλάσσιο τουρισμό και τα watersports ως τις διακοπές με σκάφος σε κάποιον από τους μαγευτικούς προορισμούς της χώρας μας, οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους έχουν ένα κοινό: τη θάλασσα.

Το Ενάλιον πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 και σύντομα καθιερώθηκε ως η διαδραστικότερη και η πλέον δημοφιλής ιστοσελίδα με θεματολογία γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό και αθλητισμό.

Η διαφημιστική καταχώρηση στον ιστότοπό μας αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για την προβολή της επιχείρησής σας σε ένα στοχευμένο κοινό εξασφαλίζοντάς σας την μέγιστη απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Η πολύπλευρη και βαθιά γνώση του χώρου μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, με γνώμονα πάντα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών ή προϊόντων στον τελικό χρήστη.

Οι υπηρεσίες μας:

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ενημερώστε μας για το προϊόν ή την υπηρεσία σας κι εμείς θα συντάξουμε έναν λεπτομερή οδηγό αγοράς με φωτογραφίες/video, το λογότυπο της εταιρείας σας και links προς το website σας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Οργανώνετε εκδηλώσεις, special events, φεστιβάλ για τον θαλάσσιο τουρισμό και αθλητισμό;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να την προωθήσετε στο κατάλληλο κοινό:

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Δημιουργία περιεχομένου από τον διαφημιζόμενο ή σε συνεργασία με τη συντακτική μας ομάδα με σκοπό την ένταξή του στη θεματολογία του Ενάλιον.

Μοιραστείτε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες με την πιο μεγάλη ‘θαλασσινή παρέα’, την παρέα του Ενάλιον!

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Δημιουργήστε ισχυρό όνομα με τη χορηγία μίας ολόκληρης ενότητας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας για ένα σταθερό χρονικό διάστημα.

Μέσα από αυτή την επιλογή σας δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίστε ένα νέο ακροατήριο και δημιουργήστε νέες σχέσεις με το πελατολόγιό σας!

BANNERS

Δημιουργήστε ένα ισχυρό brand name μέσω της προβολής διαφημιστικών banners σε επιλεγμένο σημείο στην ιστοσελίδα μας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελάτε να δημιουργήσουμε από κοινού έναν διαγωνισμό δημιουργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό μας

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Έχετε κάποια δημιουργική ιδέα ή χρειάζεστε να αναπτύξετε από τη βάση μία ολοκληρωμένη στρατηγική διαφημιστικής προβολής;

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές διαφημιστικές υπηρεσίες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαφημιστικά μας πακέτα, τις τιμές, αλλά και τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαφημιστικής και εμπορικής πολιτικής, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση enalionoffshore [at] gmail.com

Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις δικές σας ανάγκες!