Όταν ένας βιασμός είναι ‘λίγος’ μπροστά στην απουσία ενός Περιουσιολογίου

Όταν ένας βιασμός είναι ‘λίγος’ μπροστά στην απουσία ενός Περιουσιολογίου, τότε το μυαλό κάτι πολύ βρώμικο κρύβει μέσα του

Στις 17/01 κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης που παρέθεσε ο Νίκος Κακλαμανάκης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον Νίκο Στραβελάκη ερωτηθείς για την υπόθεση Μπεκατώρου απάντησε ότι δεν γνώριζε σχετικά τη στιγμή που εκείνος έκανε τις καταγγελίες μέσα από το βήμα που του δόθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Μέχρι εδώ θα μπορούσε να ήταν καλά, όμως ο κύριος Κακλαμανάκης συνέχισε κάνοντας πραγματικά αδιανόητες δηλώσεις που ξεκάθαρα δείχνουν πόσο πολύ υποτιμά τη σοβαρότητα του εγκλήματος ενός βιασμού μίας γυναίκας μπροστά στο δικό του εγώ.

Ποιές είναι αυτές οι αδιανόητες δηλώσεις;

Αναφέρει, λοιπόν, ο κύριος Κακλαμανάκης:

“Αυτά που έχετε δεί από τη Σοφία πιστέψτε με είναι λίγα. Δεν έχουμε δεί δυστυχώς ακόμα τίποτα”.

Η καταγγελία ενός βιασμού είναι λίγη και ο κύριος Κακλαμανάκης έχει δεί πολύ χειρότερα. Μα τί μπορεί να είναι χειρότερο από τον βιασμό μίας γυναίκας; Έχουν διαπράξει φόνο;

Σε χθεσινή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κι ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο ο κύριος Κακλαμανάκης έρχεται να μας διευκρινίσει τί μπορεί να είναι πιο φριχτό από έναν βιασμό μίας γυναίκας: η απουσία Βιβλίου Αποθήκης και η έλλειψη Περιουσιολογίου!

Δηλαδή να σε βιάσουν, να το σκάσεις από τον βιαστή σου και ζητώντας βοήθεια να πέσεις πάνω στον Κακλαμανάκη και να του πείς ‘Βοήθεια! Με βίασαν!’ και να γυρίσει να σου πεί ‘Αυτό λες εσύ, εγώ να δείς προβλήματα που έχω που δεν έχει Περιουσιολόγιο η ΕΙΟ!’

Έχει όμως και συνέχεια.

Στο τελευταίο Δελτίο Τύπου της ΕΙΟ που επικαλείται ο κύριος Κακλαμανάκης στην εν λόγω ανάρτησή του υπάρχει ένα υστερόγραφο που ο Ολυμπιονίκης αγνοεί πλήρως.

Ενώ σχολιάζει, λοιπόν, άλλα σημεία του δελτίου αφήνει εντελώς ασχολίαστο το υστερόγραφο που αναφέρεται σε άγριο ξυλοδαρμό αθλήτριας. Μάλιστα η ΕΙΟ κάνει έκκληση προς τον υπεύθυνο να αναλάβει την ευθύνη του για την πράξη του αυτή.

Φαίνεται πως ενώ για όλα έχει δει κι έχει ακούσει ο κύριος Κακλαμανάκης, αυτό του ξέφυγε. Και του ξέφυγε ακόμα και ως υστερόγραφο σε ένα δελτίο τύπου που ο ίδιος διάβασε, ο ίδιος επικαλέστηκε.

Ίσως για τον κύριο Κακλαμανάκη ο βιασμός και ο ξυλοδαρμός δεν είναι τόσο σημαντικά θέματα όταν αυτά αφορούν μία γυναίκα.

Για τον κύριο Κακλαμανάκη η καταγραφή ενός Όπτιμιστ φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αξία από τη σωματική ακεραιότητα μίας γυναίκας. Δεν μας εκπλήσσει, έχουμε ακούσει πολλά.

Μας λυπεί βαθύτατα όμως όταν διαπιστώνουμε τέτοιες απόψεις που μειώνουν τη γυναικεία υπόσταση και αξιοπρέπεια σε ανθρώπους που υποτίθεται αποτελούν πρότυπο για την κοινωνία και τα νέα παιδιά.

Λύκος με προβιά προβάτου αποδεικνύεται ο κύριος Κακλαμανάκης που παρουσιάζει τον εαυτό του ως σωτήρα του αθλητισμού.

Περιμένουμε να προσκομίσει παραστατικά που να αποδεικνύουν ότι ο ίδιος επέστρεψε τον εξοπλισμό του στην ΕΙΟ και δεν τον έχει ακόμα σε κάποια αποθήκη ή ακόμα χειρότερα δεν τον έχει εκποιήσει. Ο τόσο τυπικός και τύπος και υπογραμμός κύριος Κακλαμανάκης όλο και κάτι θα έχει στα χέρια του να το αποδείξει ακόμα και χωρίς Περιουσιολόγιο.

Αυτό σίγουρα θα μπορεί να το κάνει, γιατί να αλλάξει αντιλήψεις για το γυναικείο φύλο σε αυτή την ηλικία, είναι μάλλον δύσκολο.

Πρόσφατα

Στην Αίγινα και μετά το καλοκαίρι: Όλοι οι λόγοι που την κάνουν έναν ιδανικό χειμερινό προορισμό

Αρχαίοι ναοί, μεσαιωνικά κάστρα, βυζαντινά μοναστήρια και ξωκλήσια, Καποδιστριακά και Αρχοντικά κτίρια, αλλά και κατοικίες μιας μεγάλης παρέας καλλιτεχνών του περασμένου και αυτού του αιώνα. Από τον Οκτώβριο μέχρι και

Νέα σύνθεση Δ.Σ. για την Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 οι αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Πρόεδρος παραμένει ο κ. Σταύρος

Στη 2η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος TECHNO 293 ο Μελέτης Καλπογιαννάκης

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί ο Μελέτης Καλπογιαννάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας TECHNO 293 που διεξάγεται στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας. Στα Youth boys έχουν γίνει 4 ιστιοδρομίες και ο

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

One Comment on “Όταν ένας βιασμός είναι ‘λίγος’ μπροστά στην απουσία ενός Περιουσιολογίου”

  1. Είναι πολύ σοβαρά αυτά που καταγγέλλετε. Εννοείτε δηλαδή ότι υπήρξε “άγριος ξυλοδαρμός αθλήτριας” και η ΕΙΟ το έχει συγκαλύψει για να καλύψει τον προπονητή της; Έψαξα και δεν βρήκα κάποια απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΙΟ, εκτός αν είναι πολύ παλιό το περιστατικό και χάθηκε η απόφαση με την ανανέωση του site.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *