ΦΟΡΕΙΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την απομάκρυνση των γραφείων του ΣΙΤΕΣΑΠ από το χώρο της Μαρίνας Αλίμου ζητά η ΕΤΑΔ

Την Παρασκευή, 20/11/2020, πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση (υπό τη μορφή τηλεδιασκέψεως, προς τήρηση των μέτρων λόγω κοροναϊού) του Διοικητικού Συμβουλίου του επαγγελματικού σωματείου «Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος – …

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Aegean Yachting Festival!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές η μεγάλη γιορτή του θαλάσσιου τουρισμού Aegean Yachting Festival που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το τριήμερο που μας πέρασε.

ΣΕΤΕ: Η επόμενη ημέρα απαιτεί αλλαγή τουριστικού μοντέλου σε Ελλάδα και Ευρώπη

Τις θέσεις του ΣΕΤΕ για τη βιώσιμη ανάκαμψη του ευρωπαϊκού τουρισμού, καθώς και για την ενίσχυση της θέσης του τουριστικού τομέα στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας την επόμενη ημέρα, ανέπτυξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιάννης Ρέτσος συμμετέχοντας διαδικτυακά σε δύο εκδηλώσεις με σχετικά θέματα που διοργανώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αντίστοιχα.

Μαρίνα Αλίμου: Τις προτάσεις του κατέθεσε ο Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. σχετικά με τις παράνομες κατασκευές

Νερό στο κρασί του φαίνεται να βάζει ο Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει η παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου στην εταιρεία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΙΜΟΥ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

ΣΙΤΕΣΑΠ: Τα προβλήματα των επαγγελματικών σκαφών άνευ πληρώματος στον κ.Πλακιωτάκη

Πρώτη συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΙΤΕΣΑΠ είχε την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης