ΦΟΡΕΙΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αρκετά μάχιμη δείχνει η νέα Διοίκηση του ΣΙΤΕΣΑΠ

Σε ενημέρωση των μελών του προχώρησε ο ΣΙΤΕΣΑΠ σχετικά με τις δράσεις και ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η νέα Διοίκηση του Σωματείου από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα.

Ο ΣΙΤΕΣΑΠ συμμετείχε στην παρουσίαση της τριετούς Επικοινωνιακής Στρατηγικής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Πολύ ενδιαφέρουσα τηλε-παρουσίαση της τριετούς Επικοινωνιακής Στρατηγικής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – ΕΟΤ, έκανε ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας, στα Διοικητικά Συμβούλια των επαγγελματικών φορέων του κλάδου των επαγγελματικών τουριστικών σκαφών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΙΤΕΣΑΠ και ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΠΕΣΤ την Τετάρτη 17.2.2021, στο πλαίσιο των παρουσιάσεων προς τους τουριστικούς φορείς.

ΣΙΤΕΣΑΠ: Λέει, αλλά ουσιαστικά δεν θέλει επαγγελματικά σκάφη στη μαρίνα Αλίμου ο νέος παραχωρησιούχος

Την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με την επένδυση στη μαρίνα Αλίμου και τις αναπροσαρμογές στα τέλη ελλιμενισμού εξέφρασε με ανακοίνωσή του για μία ακόμα φορά ο ΣΙΤΕΣΑΠ.

Την απομάκρυνση των γραφείων του ΣΙΤΕΣΑΠ από το χώρο της Μαρίνας Αλίμου ζητά η ΕΤΑΔ

Την Παρασκευή, 20/11/2020, πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση (υπό τη μορφή τηλεδιασκέψεως, προς τήρηση των μέτρων λόγω κοροναϊού) του Διοικητικού Συμβουλίου του επαγγελματικού σωματείου «Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος – …

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Aegean Yachting Festival!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές η μεγάλη γιορτή του θαλάσσιου τουρισμού Aegean Yachting Festival που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο το τριήμερο που μας πέρασε.