Φέτος πάμε διακοπές με σκάφος!

Βλέποντας την παραπάνω εικόνα, αλλά και χιλιάδες άλλες από μοναδικής ομορφιάς μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κανείς με το σκάφος, το γιατί οι Έλληνες αποφεύγουν αυτό τον τρόπο διακοπών είναι ένα μυστήριο.

Φανταστείτε τον εαυτό σας πάνω σε αυτό το σκάφος. Παρέα με τους κολλητούς φίλους, αποκομμένοι από την τρέλα της καθημερινότητας, όχι δίπλα, αλλά κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα να κάνετε ό,τι σας αρέσει πιο πολύ. Να ζείς χωρίς πρόγραμμα και έγνοιες. Μουσική, φαγητό, παιχνίδι με τη θάλασσα και δροσιά. Τί άλλο μπορείς να ζητήσεις για το καλοκαίρι;

Κι όμως οι Έλληνες αποφεύγουν αυτό τον τρόπο διακοπών.

Η εσφαλμένη εντύπωση ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν ακριβά είναι μάλλον ο κυριότερος λόγος που αποτρέπει τους περισσότερους να εξερευνήσουν τις επιλογές που υπάρχουν. Κι όμως η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους οι διακοπές, αν δεν κοστίζουν λιγότερο, κοστίζουν το ίδιο με τις συμβατικές σε ένα ξενοδοχείο.

Όλα εξαρτώνται από το σκάφος και τον αριθμό των ατόμων, αφού για παράδειγμα η επιλογή ενός παλαιότερου σκάφους σημαίνει χαμηλότερη τιμή, κανέναν όμως συμβιβασμό στην εγγυημένα μοναδική εμπειρία που θα σας προσφέρει είτε είναι η πρώτη είτε η εκατοστή φορά που θα το επιλέξετε για τις διακοπές σας.

Κανένα ταξίδι ποτέ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο κι αυτή είναι η μαγεία της ιστιοπλοΐας.

Με την πανδημία να έχει χτυπήσει τον εισερχόμενο τουρισμό όσο ποτέ άλλοτε, τα πρακτορεία προβλέπεται και φέτος να κάνουν ιδιαίτερα δελεαστικές προσφορές.

Αν είναι κάτι που το σκεφτόσουν καιρό, σου λέμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο timing από το φετινό καλοκαίρι για να κάνεις τις πιο ξέγνοιστες διακοπές της ζωής σου και να απολαύσεις αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο: την ελευθερία σου!

Μη το καθυστερείς! Ρίξε την ιδέα στους φίλους σου και ξεκινήστε από τώρα το ψάξιμο και θα δείς ότι πολύ γρήγορα θα βρείς αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Το καλοκαίρι η θάλασσα θα είναι εκεί για να την απολαύσεις, εσύ θα μείνεις απ’ έξω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *