Τρία Πανεπιστήμια θα αξιολογήσουν την οικολογική κατάσταση του Πάρκου Αλονήσσου

Τα πρακτικά της επιτροπής αποσφράγισης και αξιολόγησης των υποφακέλων των δικαιολογητικών/ τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών της επιτροπής αποσφράγισης και αξιολόγησης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (Α/Α 133205) για την ανάθεση των υπηρεσιών «Αξιολόγηση της οικολογικής κατάστασης χαρακτηριστικών ειδών και οικοτόπων του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων», ενέκρινε το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου στην τελευταία του συνεδρίαση.

Το έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του υποέργου 3 της πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων για δράσεις διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, ειδών και Οικοτόπων» και MIS 5033233 του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.).

Σύμφωνα με τα πρακτικά, ως προσωρινοί ανάδοχοι ανά τμήμα προτείνονται:

ΤΜΗΜΑ 1: «Καταγραφή και αξιολόγηση τωρινών και μελλοντικών επιπτώσεων στο θαλάσσιο περιβάλλον από χωροκατακτητικά ξενικά και νέο-αυτόχθονα είδη» το νομικό πρόσωπο “Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας”, με συμβατικό τίμημα: 39.800 € χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 49.352 € με Φ.Π.Α.

ΤΜΗΜΑ 2: «Δράσεις μείωσης των απειλών και πιέσεων σε θαλάσσιους οικότοπους Κοινοτικού Ενδιαφέροντος και στο πελαγικό περιβάλλον» το νομικό πρόσωπο “Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Α.Π.Θ.”, με συμβατικό τίμημα: 30.500 € χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 37.720 € με Φ.Π.Α.

ΤΜΗΜΑ 3: : «Δράσεις Διατήρησης του αμιγούς πληθυσμού του Αγριοκάτσικου (Capra aegagrus ssp dorcas)» το νομικό πρόσωπο “Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας”, με συμβατικό τίμημα: 40.000 € χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 49.600 € με Φ.Π.Α.

Πηγή

Πρόσφατα

Στην Αίγινα και μετά το καλοκαίρι: Όλοι οι λόγοι που την κάνουν έναν ιδανικό χειμερινό προορισμό

Αρχαίοι ναοί, μεσαιωνικά κάστρα, βυζαντινά μοναστήρια και ξωκλήσια, Καποδιστριακά και Αρχοντικά κτίρια, αλλά και κατοικίες μιας μεγάλης παρέας καλλιτεχνών του περασμένου και αυτού του αιώνα. Από τον Οκτώβριο μέχρι και

Νέα σύνθεση Δ.Σ. για την Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 οι αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Πρόεδρος παραμένει ο κ. Σταύρος

Στη 2η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος TECHNO 293 ο Μελέτης Καλπογιαννάκης

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί ο Μελέτης Καλπογιαννάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας TECHNO 293 που διεξάγεται στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας. Στα Youth boys έχουν γίνει 4 ιστιοδρομίες και ο

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *