Το Pacific Dawn στην Ocean Builders

Η Ocean Builders ανακοίνωσε την αγορά του Pacific Dawn που πρόσφατα αποχώρησε απ’ το στόλο της P&O Australia και τον όμιλο Carnival.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πλοίο θα αγκυροβολήσει μόνιμα στον Παναμά και θα μετονομαστεί Satoshi δηλαδή τη μικρότερη μονάδα του Bitcoin που θα είναι και το κύριο νόμισμα για τις πληρωμές στο πλοίο. Το Satoshi θα παρέχει γραφεία και χώρους έρευνας σε crypto-εταιρείες που θέλουν να δοκιμάσουν την τεχνολογία τους σε απόλυτα ελεγχόμενο (και κρυφό) περιβάλλον.

Επιπλέον, 777 καμπίνες του πλοίου θα είναι ιδιωτικές παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους τους να διαμένουν μόνιμα στη θάλασσα, σε διεθνή ύδατα χωρίς φορολογικές και άλλες υποχρεώσεις. Η δημοπράτηση των πρώτων 200 καμπινών θα ξεκινήσει στις 5/11 και θα ολοκληρωθεί στις 28 με τις τιμές εκκίνησης να κυμαίνονται από 25 μέχρι 50.000$.

Η παραλαβή του πλοίου θα γίνει στον Πειραιά και γι’ αυτό το λόγο το πλοίο θα καταπλεύσει στις 29/10 στο λιμάνι και αναμένεται να αναχωρήσει μετά από μια βδομάδα (μετά την παραλαβή του στη ράδα όπου θα αγκυροβολήσει μια μέρα πριν) στις 5/11.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *