Το Elan Impression 45.1 είναι γεγονός!

Η Elan Yachts Hellas μέσω του επίσημου διανομέα Vlamis Yachts and Yacht Management – vlamis.gr συμμετέχει στην παγκόσμια πρώτη τελετή παρουσίασης και καθέλκυση του επανασχεδιασμένου μοντέλου Elan Impression 45.1 που θα λάβει χώρα στη μαρίνα Pirovac (Πίροβατς) στην Κροατία στις 3 Ιουλίου.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχει ως επίσημος διανομέας Elan Yachts στη χώρα μας και καλεί όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να γνωρίσουν το σκάφος από κοντά.

Το πρώτο 45.1 θα είναι κοντά μας, στη μαρίνα Αλίμου / προβλήτα 4 στο τέλος Σεπτεμβρίου 2019, αφού παρουσιαστεί στις Κάννες και τη Γένοβα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δελτίο Τύπου 02.05.019 : Η Elan Yachts Hellas μέσω του επίσημου διανομέα Vlamis Yachts and Yacht Management vlamis.gr συμμετάσχειστην παγκόσμια πρώτη τελετή παρουσίασης και καθέλκυση του επανασχεδιασμένου μοντέλου ElanImpression 45.1 που θα λάβει χώρα στη μαρίνα Pirovac (Πίροβατς) στην Κροατία στις 3 Ιουλίου ‘019όπου η αντιπροσωπεία Elan Yachts Hellas θα συμμετάσχει ως επίσημος διανομέας Elan Yachts στην Ελλάδα καιεπιθυμεί να καλέσει κάθε ενδιαφερόμενο για τα συγκεκριμένα σκάφη.

Gepostet von Elan Yachts Hellas – Greece am Donnerstag, 2. Mai 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *