Το σκάφος του πουλάει ο Berlusconi

Το σκάφος του αποφάσισε να πουλήσει ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi. Και η τιμή; 11 εκατομμύρια ευρώ!

Το “Morning Glory” που χτίστηκε το 1993 έχει μήκος 158 πόδια και κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Perini Navi. Ιδιοκτήτες του υπήρξαν μεγιστάνες όπως ο μιντιάρχης Rupert Murdoch, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε και τον τρίτο του γάμο πάνω σε αυτό το 1999, αλλά και ο αμφιλεγόμενος Πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi που το απέκτησε από τον Murdoch πριν περίπου δύο δεκαετίες.

Έκτοτε βέβαια έχει γίνει ένα γενναίο refit στο υπέροχο αυτό ketch που κόστισε κάπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Νέες μηχανές και γεννήτριες, αλλά και το σκούρο μπλε χρώμα της γάστρας ήταν μέρος των εργασιών που έγιναν.

Σύμφωνα με το γραφείο Burgess που έχει αναλάβει την πώλησή του το σκάφος μπορεί να φτάσει τους 14,5 κόμβους ταχύτητα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα στις καμπίνες του και 8 άτομα του πληρώματος.

Μεταξύ άλλων διαθέτει μαρμάρινο τζάκι, ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, μπαρ φυσικά ενώ η καμπίνα του ιδιοκτήτη διαθέτει επιπλέον γραφείο και δύο ξεχωριστά μπάνια.

Γνωστός λάτρης της πολυτελούς ζωής, ο Ιταλός Πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να έχει τίποτα λιγότερο!

Δείτε τις φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *