Το μέλλον είναι εδώ και δεν θα μπορούσαμε να μη συμμετέχουμε!

Το Ενάλιον πρωτοπορεί και γίνεται το πρώτο ελληνικό ενημερωτικό μέσο στον τομέα του θαλάσσιου αθλητισμού και τουρισμού που λειτουργεί ως verified Brave Browser publisher και μπορεί να δέχεται tips και contributions σε BAT (Basic Attention Token).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, ο Brave είναι ένας ανοιχτού κώδικα browser που, βασισμένος στην τεχνολογία blockchain, εστιάζει στην ιδιωτικότητα προστατεύοντας τον χρήστη από τους trackers και τις ενοχλητικές διαφημίσεις, προσφέροντάς του μία μοναδική εμπειρία περιήγησης στο internet.

Αυτό σημαίνει μεγαλύτερες ταχύτητες σερφαρίσματος έως και 8 φορές χάρη στον ενσωματωμένο ad-blocker, 35% περισσότερη μπαταρία για τους χρήστες των κινητών, αλλά και μεγαλύτερη ιδιωτικότητα που προσφέρει η υπηρεσία κρυπτογράφησης HTTPS Everywhere.

Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Brave Awards δίνει την ευκαιρία στους ίδιους τους χρήστες να επιβραβεύσουν τους δημιουργούς περιεχομένου για τις πληροφορίες που μοιράζονται χτίζοντας ετσι μία διάφανη και αποδοτικότερη ψηφιακή αγορά διαφημίσεων με πολλαπλά οφέλη για όλους.

Αυτό δεν είναι παρά το πρώτο βήμα από μία σειρά μεγάλων αλλαγών που έρχονται στο άμεσο μέλλον που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας τόσο προς όλους όσους χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους, όσο και προς τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους φορείς του θαλάσσιου αθλητισμού!

Περισσότερα για τον Brave μπορείτε να μάθετε στη σελίδα https://brave.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *