Προγράμματα Εκμάθησης Καταδύσεων της SSI από την INTERMARE DIVERS

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο και συναρπαστικό τότε οι καταδύσεις ίσως είναι αυτό που ψάχνεις!

Ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International μεγάλωσε από το πάθος λίγων «άπληστων» αυτοδυτών (scuba divers) που είχαν την πρόθεση να κάνουν εφικτό για τον καθένα να μάθει πως να καταδύεται με αυτόνομες συσκευές (scuba).

Για περισσότερο από 40 χρόνια παρέχει εκπαίδευση, πιστοποιήσεις στην κατάδυση και εκπαιδευτικό υλικό στους αυτοδύτες, στους εκπαιδευτές, στα καταδυτικά κέντρα και θέρετρα ανά τον κόσμο.

Ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International ξεκίνησε το 1970, έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει περισσότερα από 30 Κέντρα Εξυπηρέτησης, αντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 110 χώρες με πάνω από 2500 τοποθεσίες διεθνώς και έχει υλικά τα οποία κυκλοφορούν σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Διεθνής αναγνώριση

Από την 1η Ιουνίου 2010, ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International είναι ένας από τους λίγους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που έχει πιστοποιηθεί παγκοσμίως με το Πιστοποιητικό ISO.

7 προγράμματα SSI, 5 για αυτοδύτες και 2 για εκπαιδευτές, πήραν πιστοποιητικά σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα – ISO 11121 για το πρόγραμμα «Δοκιμάστε την κατάδυση» Try Scuba Diving, ISO 28401-1 to -3 για Scuba Diver έως Dive Guide, ISO 11107 για Εμπλουτισμένο Αέρα Nitrox and 28402-1 and -2 για Dive Control Specialist και Open Water Instructor.

Χάρις αυτού, οι κάρτες ταυτοτήτων της SSI C-Cards για τις αντίστοιχες βαθμίδες πιστοποίησης φέρουν το σήμα ποιότητας ISO στο μέλλον.

Επιπλέον, ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International είναι ιδρυτικό μέλος της RSTC (Recreational Scuba Training Council)(Συμβούλιο για την εκπαίδευση καταδύσεων αναψυχής) και είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα συνέδρια και τις εθνικές επιτροπές για να εξασφαλίσει ότι θα υπάρχει φροντίδα στα ενδιαφέροντα της καταδυτικής κοινότητας.

Το παγκόσμιο Δίκτυο της SSI είναι μία από τις καλύτερες δυνάμεις!

Κάθε επίπεδο του δικτύου, συμβάλλει στη γενική επιτυχία της SSI παγκοσμίως.

Το Διεθνές Αρχηγείο βρίσκεται εκεί όπου συμβαίνουν οι σημαντικές τυποποιήσεις των καταδυτικών πιστοποιητικών SSI και η επιμόρφωση. Εκεί γράφονται τα Πρότυπα και οι προδιαγραφές και δημιουργούνται οι δεξιότητες και οι τεχνικές για τα τμήματα της SSI. Εκεί επίσης παράγουμε τα εκπαιδευτικά υλικά και με τη βοήθεια των Κέντρων Εξυπηρέτησης, τα μεταφράζουμε σε πολλές γλώσσες.

Τα Κέντρα εξυπηρέτησης της SSI επιβλέπουν και εξυπηρετούν τα Καταδυτικά Κέντρα, τα Καταδυτικά Θέρετρα και τους επαγγελματίες της κατάδυσης της περιοχής που τους έχει ανατεθεί.
Καταδυτικά Κέντρα SSI και Καταδυτικά θέρετρα είναι οι επαγγελματικές επιχειρήσεις που διευθύνουν σχολεία ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης για επίπεδα εκπαίδευσης αυτοδυτών και επαγγελματικών της κατάδυσης, και προσφέρουν επίσης μία ποικιλία από καταδυτικές εκδρομές τοπικές ή και διεθνείς στους πελάτες τους. Το παγκόσμιο δίκτυο των Καταδυτικών Κέντρων και των Καταδυτικών Θέρετρων όπου μπορείτε να μάθετε πώς να καταδύεστε είτε με φιάλες, είτε με ελεύθερη κατάδυση ή να επεκτείνετε την καταδυτική σας μόρφωση και εμπειρία, είναι εκτεταμένο.

Οι επιλογές για το πού μπορείτε να καταδύεστε με αυτόνομη κατάδυση με την SSI είναι ατελείωτες… και μεγαλώνουν!

Η Σχολή Κατάδυσης INTERMARE DIVERS έχει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια από τις Λιμενικές Αρχές καθώς επίσης και Αριθμό Μητρώου Παροχέα Καταδύσεων Αναψυχής από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής #420.

Η Σχολή Κατάδυσης INTERMARE DIVERS συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Καταδυτικό Οργανισμό SSI – Scuba School International και παρέχει καταδυτική εκπαίδευση σύμφωνα με τα standards του Καταδυτικού Οργανισμού SSI – Scuba School International.

Εκπαιδεύει δύτες για να αποκτήσουν την απαιτούμενη επάρκεια τόσο στις θεωρητικές γνώσεις όσο και στις δεξιότητες στο νερό και τους πιστοποιεί παρέχοντας τα αντίστοιχα πτυχία καταδυτικής εκπαίδευσης, υπερκαλύπτοντας σε κάθε περίπτωση το σύνολο των ελαχίστων απαιτουμένων που απαιτεί ο Καταδυτικός Οργανισμός SSI – Scuba School International.

Η Σχολή εκπαιδεύει και πιστοποιεί δύτες στα ακόλουθα Προγράμματα Εκμάθησης Καταδύσεων:

TRY SCUBA DIVING – SCUBA DIVER – OPEN WATER DIVER – ADVANCE ADVENTURER DIVER – REACT RIGHT – RESCUE DIVER – SCIENCE OF DIVING – DIVE GUIDE – DIVE MASTER – NIGHT DIVER – DEEP DIVER – NITROX DIVER – PERFECT BUOYANCY DIVER και πολλές άλλες ειδικότητες!

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας τα πρώτα καταδυτικά σας βήματα για νέες υποβρύχιες περιπέτειες!

Chief Diver / Head Instructor: Βαρδάκας Γεώργιος

Πιστοποιημένος Αδειούχος Επαγγελματίας Δύτης ΥΕΝ #604
Πιστοποιημενος εκπαιδευτης SSI 76733
ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ 1.
ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ 420.
ΤΗΛ/ΦΑΞ.2109883193 – ΚΙΝ.6974548634
www.intermare.gr – intermaredivers@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *