Πολύ καλά πάει ο Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο RSX

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας RSX που διεξάγεται στο Καντίθ της Ισπανίας. Έχουν ήδη διεξαχθεί 6 ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής έχει τερματίσει 13, 1, 2, 14, 2 και 8 αντίστοιχα. Έτσι, με 26 βαθμούς (αφαίρεσε ως χειρότερη την 14η ) βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής βαθμολογίας των 42 σκαφών.

Πρώτος είναι ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 10 βαθμούς και ακολουθούν ο Ιταλός Μ. Καμπόνι με 19β. και ο Ισραηλινός Γ. Κοέν επίσης με 19 βαθμούς.

Στις γυναίκες έχουν γίνει 6 κούρσες και η Κατερίνα Δίβαρη είναι 15η με 64 βαθμούς μεταξύ 28 σκαφών. Οι θέσεις της ήταν 11, 13, 29 (την αφαίρεσε), 14, 8 και 18 αντίστοιχα.

Πρόσφατα

Εντυπωσιακές οι πρώτες εικόνες από το Πανελλήνιο του Ν.Ο. Π. Φαλήρου

Από τον ιστορικό Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 έγινε η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας και κατ’ επέκταση του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι 60 αθλητές και αθλήτριες, τηρώντας όλα τα

Το γιώτινγκ “πόλος έλξης” για επενδυτές για τη μαρίνα Καλαμαριάς

Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκαία η παράταση έως τις 14 Ιουλίου στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μαρίνα Καλαμαριάς, καθώς υπήρξαν σχετικά αιτήματα από υποψήφιους επενδυτές για να προετοιμάσουν τους

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *