Πιστοποίηση ISO της Μαρίνας Αθηνών

Η Μαρίνα Αθηνών έλαβε την πιστοποίηση ISΟ 9001:2015 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την πελατοκεντρική της εξυπηρέτηση και την απαράμιλλη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Πρόκειται για τη μοναδική mega και super yacht μαρίνα στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής με δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών έως και 130 μέτρων.

Πιο αναλυτικά, το πρότυπο ISO 9001:2015 πιστοποιεί πως το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρεία, έχει σαφή προσανατολισμό στην διαρκή και βέλτιστη ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την επίσης διαρκή ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Εκτός από υποδειγματική εξυπηρέτηση και τις απαράμιλλες υπηρεσίες, η Μαρίνα Αθηνών διαθέτει μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την καθιστούν πραγματικά μοναδική σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας.

Με 130 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων, η Μαρίνα Αθηνών εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού και των mega και super yacht. Η δυνατότητα αυτή σε συνδυασμό με τα πολύ υψηλά επίπεδα ιδιωτικότητας, ασφάλειας και ηρεμίας που παρέχει χάρη στην ελεγχόμενη πρόσβαση και στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και η γρήγορη απευθείας πρόσβαση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο κέντρο της πόλης από τον Φαληρικό όρμο, την καθιστούν ιδανική επιλογή για τον ελλιμενισμό VIP σκαφών.

Ο Σταύρος Καρνάκης, Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την πιστοποίηση της Μαρίνας Αθηνών κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, μια πιστοποίηση που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δέσμευσης της Μαρίνας Αθηνών να παρέχει κορυφαία πελατοκεντρική εξυπηρέτηση από υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, ένας συνδυασμός πραγματικά μοναδικός όσο και απαραίτητος για ένα τόσο απαιτητικό πεδίο όπως η εξυπηρέτηση και φιλοξενία mega και super yacht.»

Πηγή

Πρόσφατα

Γέμισε “πανιά”, ο κόλπος της Σαλαμίνας

Γέμισε “πανιά”, ο κόλπος της Σαλαμίνας, από το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της  Πέμπτης 23/09, πρώτης αγωνιστικής ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2021, για σκάφη τύπου Laser Radial ILCA6 Ανδρών, που

Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι της Καρύστου: Στο Νοσοκομείο γυναίκα με εγκαύματα

Στην καμπίνα του σκάφους είχε εγκλωβιστεί τετραμελές πλήρωμα Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24/9 καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε σκάφος στο λιμάνι της Καρύστου, στην Εύβοια.

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *