Ο Δήμος Μεγίστης παρέδωσε το κλειδί του «σπιτιού» της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (ΕΝΠΕΝ)

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ο Δήμαρχος Μεγίστης κ. Σαμψάκος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος κ. Αμύγδαλος Μιχαήλ Στρατής, με το πέρας της ανακαινίσεως του κτιρίου που προέβη ο Δήμος Μεγίστης, παρέδωσε το κλειδί του «σπιτιού», στο ακριτικό νησί, της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (ΕΝΠΕΝ) στον Πρόεδρο, κ. Παπουτσή Κωνσταντίνο.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος, με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή, θα σταθεί αρωγός για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού και αναγνωρίζει ότι η ίδρυση του Σωματείου, ή και ανάλογες κινήσεις, μόνο θετικό αντίκτυπο έχουν για το ακριτικό νησί.

Επίσης, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι η τελετή εγκαινίων του Σωματείου, που εντάσσεται στις δραστηριότητες υπό την αιγίδα της Επιτροπής ‘21 «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», συμπίπτει με τις τριήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Μεγίστης στις 11 με 13 Σεπτεμβρίου, περίοδος που και το Καστελλόριζο γιορτάζει την Απελευθέρωσή του και την ενσωμάτωσή του με την μητέρα Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕΝ, αφού ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγίστης για την φιλοξενία της Ένωσης στο υπέροχο νησί και για την αρωγή που επιδεικνύει προς το πρώτο σωματείο ναυτικών πρακτόρων όλων των Ελληνικών νήσων, που περήφανα έχει ως έδρα, εξέφρασε την αμέριστη εκτίμηση όλων των Μελών της Ένωσης για αυτή την κίνηση και διαβεβαίωσε για την προβολή-ενίσχυση-προώθηση-διαφήμιση του νησιού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο. Τέλος, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι η σύσταση του Σωματείου έγινε με γνώμονα την ευημερία των κατοίκων των νησιών και δη των ακριτικών, καθώς και για την καλύτερη εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων στα Υπουργεία και στους λοιπούς φορείς.

Πρόσφατα

Εντυπωσιακές οι πρώτες εικόνες από το Πανελλήνιο του Ν.Ο. Π. Φαλήρου

Από τον ιστορικό Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 έγινε η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας και κατ’ επέκταση του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι 60 αθλητές και αθλήτριες, τηρώντας όλα τα

Το γιώτινγκ “πόλος έλξης” για επενδυτές για τη μαρίνα Καλαμαριάς

Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκαία η παράταση έως τις 14 Ιουλίου στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μαρίνα Καλαμαριάς, καθώς υπήρξαν σχετικά αιτήματα από υποψήφιους επενδυτές για να προετοιμάσουν τους

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *