Οι Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας συναντήθηκαν στον ΝΟΕ – Τί είπαν για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο

Σε μία πολύ ευχάριστη βραδιά εξελίχθηκε η συνάντηση των μεγαλύτερων ονομάτων από τον χώρο της ιστιοπλοΐας που πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος την περασμένη Δευτέρα έπειτα από πρόσκληση του Τάσου Μπουντούρη.

Οι Ολυμπιονίκες ιστιοπλόοι Άρης Ραπανάκης, Δημήτρης Δεληγιάννης, Δημήτρης Μπούκης, Τάκης Κουλιγκάς, Λεωνίδας Πελεκανάκης, Αιμίλιος Παπαθανασίου, αλλά και η Βούλα Ζυγούρη από την πάλη αποδέχτηκαν την πρόσκληση του recordman της ιστιοπλοΐας και συμμετείχαν σε μία βραδιά αναμνήσεων από τους παλιούς αγώνες και τις δόξες που γνώρισαν στη δύσκολη προσπάθειά τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Παρά το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικούς μήνες – και όσοι τον γνωρίζουν το ξέρουν αυτό – ο Τάσος Μπουντούρης παραμένει δυνατός και δραστήριος όπως ήταν πάντα.

Το απέδειξε αυτό άλλωστε και με την τοποθέτησή του σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και πολύ καιρό ανάμεσα σε αθλητές της ιστιοπλοΐας και την ΕΙΟ καλώντας τους να σεβαστούν τον ρόλο του Ολυμπιονίκη στον αθλητισμό και την κοινωνία και “να σταματήσουν τον κατήφορο,” όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε μία από τις ανοιχτές επιστολές του.

Θέμα που όπως ήταν φυσικό απασχόλησε και συζητήθηκε από τους μεγάλους αθλητές, οι οποίοι συμφώησαν πως “πρέπει να σταματήσει η απαξίωση του θεσμού των Ολυμπιονικών” δηλώνοντας τη διάθεσή τους να στηρίξουν κάθε ουσιαστική αλλαγή που θα στηρίξει το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *