ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΑΝΕΚ LINES χορηγός μεταφοράς για Κάχρη, Τζιλιβάκη και Αρυμπλιά

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς στις μετακινήσεις του πρωταθλητή κολύμβησης, Αλέξανδρου Κάχρη και των προπονητών του, Κωνσταντίνου Τζιλιβάκη και Γιώργου Αρυμπλιά.

Το ταλέντο του Κάχρη “έλαμψε” στη Νίκαια

Το ταλέντο του Αλέξανδρου Κάχρη ξεχώρισε στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας ημέρας του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ Golden tour, που διεξήχθη στη γαλλική πόλη Νίκαια.

Κολύμβηση: Νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη – Καλές επιδόσεις από Κάχρη και Παπαστάμο

Με μια νέα σημαντική επίδοση από την Αννα Ντουντουνάκη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη μέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που φιλοξενείται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Τζιλιβάκης σε ΚΟΕ: Να επανεκκινήσει άμεσα ο αθλητισμός

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με αφορμή την αποστολή στη Νίκαια για τους 11 Ελληνες αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης παραχωρεί ο Κώστας Τζιλιβάκης.

Φεύγουν για Νίκαια Ντουντουνάκη, Παπαστάμος και Κάχρης

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή για τους πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο σπουδαίο, διεθνές μίτινγκ της Νίκαιας στη Γαλλία, το οποίο διοργανώνει η γαλλική Ομοσπονδία (5-7 Φεβρουαρίου) και αποτελεί το 1ο της φετινής σειράς “Golden Tour”.