Κλέφτικο, μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες του Αιγαίου

Το Κλέφτικο της Μήλου, γνωστό και ως ‘Θαλασσινά Μετέωρα’ είναι αναμφίβολα μία από τις ωραιότερες και πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα λευκών ηφαιστειογενών βράχων στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού. Σμιλεύτηκαν στα βάθη του χρόνου από το κύμα της θάλασσας και τους ανέμους του Αιγαίου για να δημιουργήσουν ένα μαγευτικό τοπίο, που έμελλε να γίνει το σήμα κατατεθέν της Μήλου.

Καθώς οι βράχοι αναδύονται μέσα από τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά δημιουργούν έναν μοναδικό λαβύρινθο που κάποτε εξυπηρετούσε ως καταφύγιο, αλλά και ορμητήριο των πειρατών. Και κάπως έτσι πήρε το όνομά της η περιοχή.

Στους τρείς κόλπους που αποτελούν το Κλέφτικο ένας τρόπος υπάρχει να φτάσει κανείς με ασφάλεια: δια θαλάσσης.

Σκάφη, αλλά και καϊκάκια μεταφέρουν καθημερινά εδώ τους επισκέπτες του νησιού. Οι βουτιές και το κολύμπι στις μοναδικές σπηλιές που σχηματίζουν οι επιβλητικοί βράχοι, θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία σε όποιον βρεθεί εδώ.

Η παραλία που θα βρείτε στο Κλέφτικο θεωρείται μία από τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας και δεν νοείται να έχετε περάσει από τη Μήλο και να μη την έχετε επισκεφτεί!

Δείτε το βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *