Ιστιοπλοϊκή πανδαισία στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Optimist και Laser 4.70 – οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 450

Φουλ αγωνιστική δράση στην ιστιοπλοΐα μέχρι και την Κυριακή. Ξεκινάνε τα περιφερειακά πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα σε μια ιστιοπλοϊκή πανδαισία που θα την απολαύσουν περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες. Ο ιστιοπλοϊκός κόσμος περίμενε με αγωνία την επανεκκίνηση των αγώνων και οι πάντες που θα ασχοληθούν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο τηρείται πιστά από τους διοργανωτές και όλοι οι συμμετέχοντες ιστιοπλόοι έχουν υποβληθεί σε rapid test.

Τις ιστιοδρομίες θα παρακολουθήσει από κοντά κλιμάκιο προπονητών, έτσι ώστε να αξιολογηθούν ποιί αθλητές και αθλήτριες από την Περιφέρεια μπορούν να προχωρήσουν σε ολυμπιακές κατηγορίες. Αυτό αναφέρεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας και αποκλειστικό στόχο έχει και η Περιφέρεια να αναδείξει τους αυριανούς Ολυμπιονίκες.

Η νέα διοίκηση της ΕΙΟ δίνει τεράστια σημασία στα περιφερειακά πρωταθλήματα και μετά από πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε όλα τα μέλη του Δ.Σ και των επιτροπών της να παρευρεθούν στους αγώνες και να είναι δίπλα στους ιστιοπλόους και τους ομίλους τους.

Η αρχή έγινε χθες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center». Ο ΝΑΣ διοργανώνει το περιφερειακό πρωτάθλημα της Αθήνας στην κατηγορία Οπτιμιστ με τη συμμετοχή 217 αγοριών και κοριτσιών από 18 ομίλους. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Ακολουθούν τρία ακόμα περιφερειακά πρωταθλήματα για τις κατηγορίες Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7. Και οι τρεις αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν στις 23 Μαΐου.

Στον Ευβοϊκό διοργανωτής όμιλος είναι ο Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη με 61 συμμετοχές στα Όπτιμιστ και 26 στα Λέιζερ 4,7 από 7 ομίλους.

Στη Νότια Ελλάδα διοργανωτής είναι ο Ι.Ο. Πατρών με συνδιοργανωτή τον Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων». Θα λάβουν μέρος 43 Όπτιμιστ και 23 Λέιζερ 4,7 από 7 ομίλους.

Και στη Βόρειο Ελλάδα στον Ν. Α. Ο. Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης θα τρέξουν 57 Οπτιμιστ και 27 Λέιζερ 4.7 από 8 ομίλους.

Πρόσφατα

Στην Αίγινα και μετά το καλοκαίρι: Όλοι οι λόγοι που την κάνουν έναν ιδανικό χειμερινό προορισμό

Αρχαίοι ναοί, μεσαιωνικά κάστρα, βυζαντινά μοναστήρια και ξωκλήσια, Καποδιστριακά και Αρχοντικά κτίρια, αλλά και κατοικίες μιας μεγάλης παρέας καλλιτεχνών του περασμένου και αυτού του αιώνα. Από τον Οκτώβριο μέχρι και

Νέα σύνθεση Δ.Σ. για την Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 οι αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Πρόεδρος παραμένει ο κ. Σταύρος

Στη 2η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος TECHNO 293 ο Μελέτης Καλπογιαννάκης

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί ο Μελέτης Καλπογιαννάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας TECHNO 293 που διεξάγεται στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας. Στα Youth boys έχουν γίνει 4 ιστιοδρομίες και ο

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *