ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Αρκετά μάχιμη δείχνει η νέα Διοίκηση του ΣΙΤΕΣΑΠ

Σε ενημέρωση των μελών του προχώρησε ο ΣΙΤΕΣΑΠ σχετικά με τις δράσεις και ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η νέα Διοίκηση του Σωματείου από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα.

Απόκοσμο θέαμα: Στέρεψαν τα κανάλια της Βενετίας – Γόνδολες άραξαν λόγω άμπωτης στον βυθό [βίντεο]

Μπροστά σ’ ένα απόκοσμο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Βενετίας με τα φημισμένα κανάλια να έχουν σχεδόν στερέψει λόγω μιας ασυνήθιστης άμπωτης και τις παραδοσιακές γόνδολες και άλλα πλοιάρια να έχουν αράξει στο βυθό.

Εγκατάσταση χώρου υγιεινής στο Λιμάνι προς εξυπηρέτηση των ΑμεΑ

Ο Οργανισμός προχώρησε σε έργα που εξυπηρετούν και καλύπτουν ανάγκες ατόμων με αναπηρία Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης βελτιωτικών έργων που αφορούν τα άτομα με Αναπηρία, προχώρησε …

Ρόδος: Προχωρά η ανάπλαση του μετώπου από το λιμάνι της Ακαντιάς ως την νέα Μαρίνα

Εγκρίθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου που συνεδρίασε εκτάκτως δια περιφοράς, η μελέτη και καταρτίστηκαν οι όροι διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΚΑΝΤΙΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΡΟΔΟΥ».

Φέτος πάμε διακοπές με σκάφος!

Βλέποντας την παραπάνω εικόνα, αλλά και χιλιάδες άλλες από μοναδικής ομορφιάς μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κανείς με το σκάφος, το γιατί οι Έλληνες αποφεύγουν αυτό τον τρόπο διακοπών είναι ένα μυστήριο.

Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου: Ηχηρό «όχι» στην παραχώρηση του

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι πιέσεις για να εξαιρεθεί το ενετικό τμήμα από το “πακέτο” της προωθούμενης ιδιωτικοποίησης του λιμένα Ηρακλείου