Η Lamborghini παρουσιάζει το Powerboat με τους 4.000 ίππους

Στο «κλαμπ» των αυτοκινητοβιομηχανιών που «ρίχνουν» ιπποδύναμη στη θάλασσα μπαίνει η Lamborghini με το μηχανοκίνητο σκάφος των 4.000 ίππων, που συνδυάζει ιταλικό στυλ και τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Bugatti, Aston Martin, Lexus, Mercedes Benz, AMG και άλλων… η Lamborghini συνεργάστηκε με έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστές σκαφών και παρουσίασε το «Tecnomar for Lamborghini 63».

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, το πρώτο σκάφος με την υπογραφή της Lamborghini δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «The Italian Sea Group» και αντλεί έμπνευση από το υβριδικό sports car «Lamborghini Sián FKP 37».

«Tecnomar for Lamborghini 63»

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σκάφος που το χαρακτηρίζουν το μοναδικό στυλ της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Περιλαμβάνει δύο μηχανές MAN V12-2000 ιπποδύναμης και είναι το ταχύτερο σκάφος του στόλου της Tecnomar. Έχει μήκος 63 πόδια και με βάρος 24 τόνων κατατάσσεται στα «πολύ ελαφριά» σκάφη.

Η εταιρεία «υπόσχεται» μάλιστα πως αυτό είναι ένα σκάφος που μπορεί να ικανοποιήσει εξίσου τόσο τους φίλους της ταχύτητας, όσο και τους συλλέκτες πολυτελών οχημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *