Το Netflix θα μεταφέρει την ιστορία του πιο νεαρού ατόμου που έκανε τον περίπλου της γης

Μία βιογραφική ταινία για το ταξίδι της Jessica Watson, το πιο νεαρό άτομο που ταξίδεψε γύρω από τη Γη, θα μας φέρει το Netflix (μέσω Variety).

H Watson έγινε το πιο νεαρό άτομο να κάνει τον περίπλου της Γης το 2009, όταν κατάφερε να κάνει το ταξίδι αυτό μόνη της, χωρίς βοήθεια και χωρίς στάσεις με το ιστιοπλοϊκό της. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε όταν έφτασε στο Σίδνεϊ μετά από 210 μέρες στη θάλασσα, λίγες μέρες πριν γίνει 17. Η ταινία θα βασίζεται στην βιογραφία της Watson, “True Spirit”, ενώ γύρισε και η ίδια ένα ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, το “210 Days: Around the World with Jessica Watson”, που κυκλοφόρησε το 2010.

Συνδεδεμένη με το project φαίνεται να είναι η σκηνοθέτης Sarah Spillane, η οποία σκηνοθέτησε και το “Around the Block” το 2013 με την Christina Ricci και την Ruby Rose, ενώ θα εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού με τον Shahen Mekertichian για την Sunstar Entertainment. Η Spillane θα γράψει το σενάριο με την Cathy Randal, ενώ παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Debra Martin Chase (“The Princess Diaries”, “Sisterhood of the Traveling Pants”) και Andrew Fraser (“Lion”).

“Με τιμά πάρα πολύ που το Netflix θα φέρει την ιστορία μου στη ζωή”, είπε η Watson. “Ελπίζω η ταινία να εμπνεύσει άτομα από όλον τον κόσμο να δοκιμάσουν την ιστιοπλοΐα αλλά και να κυνηγήσουν τις δικές τους περιπέτειες. Είμαι ενθουσιασμένη που θα σκηνοθετηθεί από την Saah με την υποστήριξη μίας τόσο δυνατής ομάδας παραγωγής”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το cast και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *