Δυναμικό ξεκίνημα της Καραχάλιου στη Βιλαμούρα

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Βασιλεία Καραχάλιου τον διεθνή αγώνα «2021 ILCA VILAMOURA INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP» στην Πορτογαλία. Πρόκειται για αγώνα πρόκρισης της κατηγορίας Λέιζερ Ράντιαλ για το Τόκιο, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Στις δυο πρώτες ιστιοδρομίες η Καραχάλιου (φωτ.) πήρε ισάριθμες πρώτες θέσεις και με 2 βαθμούς είναι στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας των 89 σκαφών.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ

Στον αντίστοιχο αγώνα της κατηγορίας Λέιζερ Στάνταρντ επίσης στη Βιλαμούρα η χώρα μας συμμετέχει με 5 αθλητές και κυνηγά ένα από τα δυο ευρωπαϊκά εισιτήρια που οδηγούν στο Τόκιο. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τερμάτισε 19 και 11 αντίστοιχα και με 30 βαθμούς είναι 25ος στη γενική βαθμολογία των 139 σκαφών. Ως χώρα η Ελλάδα είναι 6η ανάμεσα σε αυτές που διεκδικούν την πρόκριση.

Ο Αντώνης Μπουγιούρης βρίσκεται στην 38η θέση με 41β. (20, 21), ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 48ος με 52β. (17, 35), ο Λουκιανός Ζαμίτ 91ος με 89β. (51, 38) και ο Γεώργιος Παπαδάκος 94ος με 90 βαθμούς (37, 53).

Πρόσφατα

Εντυπωσιακές οι πρώτες εικόνες από το Πανελλήνιο του Ν.Ο. Π. Φαλήρου

Από τον ιστορικό Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 έγινε η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας και κατ’ επέκταση του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι 60 αθλητές και αθλήτριες, τηρώντας όλα τα

Το γιώτινγκ “πόλος έλξης” για επενδυτές για τη μαρίνα Καλαμαριάς

Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκαία η παράταση έως τις 14 Ιουλίου στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μαρίνα Καλαμαριάς, καθώς υπήρξαν σχετικά αιτήματα από υποψήφιους επενδυτές για να προετοιμάσουν τους

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *