Αρνείται τη συμμετοχή του στο ΔΣ του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. ο Πολίτης

Αρνείται τη συμμετοχή του στο νέο ΔΣ του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. που ανακοινώθηκε προ ολίγου ο Βασίλειος Πολίτης.

Σε μήνυμά του προς τα μέλη του Σωματείου ο κος Πολίτης αρνείται τη συμμετοχή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π. δηλώνοντας ότι ουδέποτε ερωτήθηκε για τον οποιοδήποτε διορισμό του.

Αναλυτικά το κείμενο του κου Πολίτη:

Αγαπητά Μέλη του ΣΙΤΕΣΑΠ,

Ευρισκόμενος εν πλώ προς Υδρα έλαβα με έκπληξη μου το παρακάτω μήνυμα για δήθεν συγκρότηση του νέου ΔΣ μετά τις πρόσφατες εκλογές στο οποίο αναφέρεται και το όνομα μου.

Δηλώνω λοιπόν ρητά και υπεύθυνα προς όλους ότι δεν έχω καμμία σχέση με το νέο ΔΣ, ουδέποτε ερώτηθηκα για τον οποιοδήποτε διορισμό μου και οτιδήποτε έγινε ήταν εν απουσία μου, εν αγνοία μου και παράνομα παρά την θέληση μου.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στην ανάκληση του εκδοθέντος κειμένου και την ενημέρωση όλων των μελών προσωπικά διά τ/φ και εγγράφως .
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος κατά οποιοδήποτε υπεύθυνου.

Υποναύαρχος Β.Πολίτης Π.Ν ε.α
.

Πρόσφατα

Εντυπωσιακές οι πρώτες εικόνες από το Πανελλήνιο του Ν.Ο. Π. Φαλήρου

Από τον ιστορικό Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 έγινε η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας και κατ’ επέκταση του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι 60 αθλητές και αθλήτριες, τηρώντας όλα τα

Το γιώτινγκ “πόλος έλξης” για επενδυτές για τη μαρίνα Καλαμαριάς

Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκαία η παράταση έως τις 14 Ιουλίου στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μαρίνα Καλαμαριάς, καθώς υπήρξαν σχετικά αιτήματα από υποψήφιους επενδυτές για να προετοιμάσουν τους

μοιρασου το αρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *